Eika-namai-PilaitėjeVilnius – nuolat judantis ir energijos nestokojantis Lietuvos miestas. Nuo seno yra teigiama, jog Vilnius tarsi yra atskirai nuo likusios Lietuvos dalies. Čia ir žmonės kitokie, ir visa kultūra kvėpuoja kitu ritmu. Ar taip iš tiesų yra, sprendžia kiekvienas čia gyvenantis ar tik atvykęs pasisvečiuoti. Virš 500 tūkst. gyventojų glaudžiantis miestas nuolat plečiasi, kad galėtų tapti vis kitų jį pamilusių žmonių gyvenimo dalimi. Statybų įmonės čia nuolat turi darbo, o nauji butai Vilniuje dažną stebina modernumu ir patogumu.

Pritaikyta šeimai

Itin dažnai tenka išgirsti nuomonių, jog net ir nauji butai Vilniuje, kurie yra itin kokybiški ir modernūs, nėra viliojanti priežastis gyventi sostinėje. Neva čia yra ne ta vieta, kurioje patogu ir jauku auginti vaikus. Dažnai teikiama, jog Vilnius yra jaunimo miestas. Kad jaunoms šeimoms gyvenimas sostinėje būtų patogus ir malonus, naujų daugiabučių projektais užsiimančios įmonės rūpinasi, kaip paneigti sklandančius mitus. Tam daugiabučiai parengiami itin patogūs. Dažniausiai tam prie naujų daugiabučių įrengiamos modernios vaikų žaidimų aikštelės, visi kiemai būna aprūpinami tinkamu apšvietimu, o susisiekimas su miesto centru itin patogus.

Draugiškas aplinkai

Dažnai nauji butai Vilniuje statomi pagal naujausias skandinaviškas technologijas, todėl visas įrengimas apgalvotas taip, kad galėtumėte sutaupyti. Pirmiausia naujuose butuose beveik visuomet įrengtas automatinis šildymas, kurį galite reguliuotis patys. Tai reiškia, kad už šilumos energiją kas mėnesį mokate tiek, kiek patys norite. Dažniausiai sąskaitos būna net kelis kartus mažesnės nei sename name nuomojant butą. Nauji butai dažniausiai statomi prie miškelių arba šalia jų įrengiamas nedidelis parkelis. Tai dar vienas privalumas, kurį užtikrina naujos statybos būstais prekiaujančios įmonės.

Padeda sutaupyti

Pragyvenimui sutaupyti gyvenant savo bute pavyksta ne tik iš šildymo. Nauji butai Vilniuje yra puiki galimybė atsisakyti kas mėnesinių didžiulių išlaidų ir nesvarumo jausmo. Itin daug žmonių sostinėje linkę nuomotis butus. Įsivaizduokite, jei kiekvieną mėnesį už butą mokate po 800 Lt. Per metus Jums butas kainuoja 9600 Lt. Tokius pinigus per metus Jūs atiduodate tam, kad gyventumėte šiame bute. Pagalvokite, kad kažkada vis tiek teks pirkti savo būstą. Neturite pinigų? Daugelis pagalvoję apie tai ir paskaičiavę išlaidas būsto nuomai pasirenka skolintis iš banko, mat yra tikimybė gauti sąlygas, kurios užtikrins, jog tokią pačią sumą galėsite įnešti už paskolą į banką. Tačiau gyvensite naujame, jau tik Jums priklausančiame bute.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *