Kiekvieno verslo tikslas sulaukti kuo daugiau dėmesio, žinoma, pasirūpinti, kad Jūsų verslas būtų siejamas tik su pačia geriausia kokybe, su patvarumu, galiausiai, su patraukliomis kainomis. Tokiu atveju labai svarbu ne tik ieškoti naujų klientų, kurie galimai būtų sudominti Jūsų pasiūlymais, tačiau išlaikyti tuos, kurie jau naudojosi. Verta investuoti į lojalumą, kadangi tai – atsiperka.

Viena geriausių lojalių klientų išlaikyto metodikų yra remarketingas, kuris gali užtikrinti, kad kiekvienas ras geriausiai jo poreikius tenkinantį variantą. Žinoma, egzistuoja ir daugiau ir labai svarbu suderinti kelias skirtingas reklamas, kurios padeda parduoti čia ir dabar, ir tokias, kurios padeda pasiekti ilgalaikį rezultatą.

Tinkamos agentūros pasirinkimas

Pradėsime nuo to, kad labai svarbu pirmiausia pasirinkti tinkamą agentūrą, kuri gali užtikrinti, kad galiausiai darbai bus atlikti ne tik greitai, tačiau ir kokybiškai. Dažniausiai remarketingo paslaugas teikiančios įmonės taip pat teikia ir daugiau reklamos galimybių, tad visada verta tomis pasinaudoti, kadangi vienu metu gausite daugiau paslaugų. O tuomet dažniausiai ir kainos yra kur kas mažesnės, tad vilioja, tiesa?

Renkantis Jums labiausiai tinkamą agentūrą, kuri teikia remarketingo paslaugas, įvertinkite šiuos niuansus:

•                    Kokios yra paslaugų kainos?

•                    Kokios papildomos reklamos galimybės teikiamos?

•                    Kokia remarketingo strategija naudojama?

•                    Skaitykite buvusių klientų paliktus atsiliepimus.

•                    Bei vertinkite kitus kriterijus.

Photo of Smiling Woman in White Dress Shirt Sitting at a Table While using a Tablet

Remarketingo derinimas su kitomis reklamos galimybėmis

Remarketingas gali būti derinamas su labai įvairiomis reklamomis, tačiau suprantama, kad daugiausia dėmesio reikia skirti skaitmeniniai rinkodarai. Vertinant jos galimybes – siūlome rinktis vieną iš arba dar geriau – kelias galimybes.

1.                   SEO paslaugos labai dažnai vadinamos viena geriausių alternatyvų, kuri padeda pasiekti ilgalaikį rezultatą. Žinoma, jos taip pat turi būti derinamos su čia ir dabar reklamomis. Tačiau būtent SEO – geras pasirinkimas tiems, kuriems reikalinga ilgalaikė reklama.

2.                   Taip pat greitesnis pasirinkimas, kuris padeda pasiekti našius rezultatus yra Google ads, kuri labai vertinamas dėl tikslinių klientų radimo. Daugelis verslų supranta, kad be šios reklamos žengti pačius pirmus žingsnius yra gana sunku.

3.                   Taip pat verta daugiau dėmesio skirti socialiniams tinklams, kurie dažniausiai vadinami tinkamu savęs pozicionavimu. Žinoma, socialinių tinklų priežiūrai reikalingas specialistas.

4.                   Galiausiai, elektroninio pašto marketingo galimybės ir greta jos – remarketingas, kuris atveria galimybes susigrąžinti galimus klientus.

Pasiūlykite jiems tai, ko negali atsisakyti

Renkantis reklamos galimybes ir tuo pačiu derinant smulkmenas labai svarbu sugalvoti tokį pasiūlymą, kuris būtų ypač geras. Toks, kokio paprasčiausiai negalima atsisakyti, kadangi taip dažniausiai ne tik didėja pardavimai, tačiau taip pat ir išlaikomas patikimo, lojalaus verslo vardas. Žinoma, pati siūlome reklama turi būti patraukli, ji turi sudominti ir tuo pačiu apie Jus sukurti tik gerą reputaciją.

Kuo daugiau dėmesio kiekvienam

Bandant išlaikyti klientus labai svarbu kiekvienam skirti kuo daugiau dėmesio, kadangi tokiu atveju jie sulauks rūpesčio, kuris ir paskatins detaliau jumis pasidomėti. Svarbiausia atsiminti, kad taip pat šiuo metu esti labai platus reklamų pasirinkimas, tad geriausia vienu metu suderinti bent jau kelias, kol galiausiai rezultatas atitiks jūsų poreikius.

Remarketingo paslaugos atveria galimybes ne tik sulaukti daugiau klientų, kurie susidomės Jūsų paslaugomis, tačiau taip pat ir išlaikyti tuos, kurie jau kartą domėjosi. Tokiu atveju būsite našus, žinomas ir tuo pačiu perkamas verslas. Patrauklu? Net labai!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *