dažančios juostelėsPlatus dažančių juostelių panaudojimo spektras leidžia realizuoti daugelį prekybos klausimų, kurti tinkamą produkto įvaizdį ir užtikrinti sklandžius pardavimo procesus. Ieškodami patikimo dažančių etikečių pardavėjo, rinkitės patirtį turinčią bendrovę, kuri gali pasiūlyti tiek tradicines, tiek specialiosios paskirties juosteles. Paprastai šios įmonės prekiauja ir įvairių tipų etiketėmis, etikečių spausdintuvais bei šiai įrangai pritaikytu popieriumi.

Bendraukite su rinkoje vertinamais pardavėjais

Bendrovės, sukaupusios ilgametę patirtį dažančių juostelių gamyboje, gali pasiūlyti profesionalias, aukštos kokybės juosteles, kurios spausdina tiek ant matinio, tiek ant blizgaus popieriaus, kartono, tekstilės ar plėvelės. Be to, pirkėjai gali rinktis skirtingų matmenų, įvairaus pločio ir ilgio dažančias juosteles, skirtas įprastoms ar specifinių išmatavimų tūtelėms. Jei šioje srityje esate naujokai, kitaip sakant – nesate tikri, kurias juosteles turėtumėte rinktis konkrečioje situacijoje, nežinote, ar jums reikia tradicinės ar specialiosios paskirties įrangos ir kokios charakteristikos juosteles turėtumėte naudoti, pasitarkite su šios srities profesionalais – paaiškinkite pardavėjams, kokiam tikslui šis pirkinys reikalingas, kokiu spausdintuvu naudositės, kokio kiekio juostelių jums reikės ir t. t. Kvalifikuotas specialistas padės išsirinkti optimaliausią derinį, kuris atitiks visus jūsų išsikeltus kriterijus.

Dažančių juostelių skirtumai

Vertinant dažančių juostelių pasiūlą, paprastai išskiriamos tris kategorijos: WAX, WAX RESIN ir RESIN juostelės.

Pigiausias pasirinkimas – šiuolaikinės WAX juostelės, kuriuose didžiausią dažų dalį sudaro vaškas. Šias juosteles galima naudoti su mažesne temperatūra, sunaudojant mažiau energijos – taip yra todėl, kad vaško lydymosi temperatūra yra gana žema. Iš kitos pusės, kadangi minėtoji medžiaga yra kiek minkštesnė, vaizdas nėra atsparus cheminiam poveikiui, įbrėžimams ir aplinkos veiksniams. Kitaip sakant, minėtasis sprendimas rekomenduojamas tuo atveju, jei didžiausią dėmesį skiriate ne ilgaamžiškumui, o ekonominiam naudingumui.

WAX RESIN juostelės turi vaško ir dervos medžiagų. Tiesa, didesnė dalis dažų yra dervos pagrindo. Kadangi dervos lydymosi temperatūra yra aukšta, didėja ir juostelės spausdinimo temperatūra. Be to, atspausdintas vaizdas yra kur kas atsparesnis aplinkos poveikiui, cheminiam ir mechaniniam pažeidimui. Paprastai minėtosios juostelės naudojamos spausdinti ant sintetinių medžiagų, matinio ar blizgaus paviršiaus.

RESIN juostelės gaminamos dervos pagrindu. Kadangi derva turi itin aukštą lydymosi temperatūrą, spausdinant juosteles taip pat būtina aukšta temperatūra. Natūraliai auga ir energijos suvartojimo lygis. Gautas atspaudas yra labai atsparus trynimui, įbrėžimams, cheminiam poveikiui, aplinkos veiksniams ir temperatūros pokyčiams. Paprastai šios juostelės naudojamos spausdinti ant tekstilės ir blizgių paviršių.

Esant specialiems poreikiams, gali būti naudojamos ir netradicinės dažančios juostelės, pvz., spaudai ant tekstilinių etikečių, integruotam ženklinimui, produkcijos apsaugai. Dėl konkretaus sprendimo pasitarkite su šios srities profesionalais, galinčiais atsakyti į individualius jūsų klausimus.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *